F.A.Q

Heeft Pinteleren een fysieke winkel?

Ja en nee. We hebben geen winkel die je gewoon kan binnenlopen om onze bieren te bekijken en te kopen. Wel is het mogelijk om op afspraak bieren te kopen. Neem hiervoor contact op met Richard.

Zit er statiegeld op alle flessen?

Nee. Steeds meer bieren kan je gewoon in de glasbak doen. In de website staat vermeld wanneer het een fles is die je kan weggooien. De prijzen van de bieren  zijn (indien van toepassing) inclusief statiegeld.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Tot een gewicht van 10 kilo bedragen de verzendkosten 6,95 euro. Woon je in de regio Heerlen? Dan kunnen wij wellicht jouw bestelling komen brengen. Neem hiervoor contact op met Richard.

Op welke manieren kan ik bij Pinteleren betalen?

In de webshop betaal je veilig en gemakkelijk met iDeal. Kom je je bestelling bij ons ophalen? Dan kan je zowel contant als met pin betalen. Ook bij een proeverij kan er op locatie gepind worden.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakket in huis heb?

Wij streven ernaar dat jij je bestelling binnen 5 werkdagen in huis hebt.

Hebben jullie ook geschenkpakketten?

Zeker weten! Op dit moment hebben wij doosjes waarin 4 of 6 flessen passen. Geïnteresseerd in een pakket? Stuur ons dan even een mailtje.

Leveren jullie ook per krat?

Ja. We hebben niet van alle bieren evenveel voorraad, dus als je graag van een bier een krat of doos wil kopen, stuur dan van tevoren even een mailtje.

Als ik kies voor de optie afhalen tijdens het bestellen, waar kan ik mijn producten dan ophalen?

Bestelde producten waarbij u de optie ‘Ophalen’ heeft geselecteerd kunnen worden opgehaald op de volgende locatie: ‘Tichelbeekstraat 23, 6417 SJ Heerlen’