Proeverijen en bedrijfsuitjes

Wij verzorgen ook proeverijen en bedrijfsuitjes. Maak kennis met speciaal bieren en leer over alle diversen soorten. We laten u natuurlijk proeven en vertellen u bij elk pint het unieke verhaal en de achtergrond van het bier.

we bieden speciale arrangementen aan voor ieder wat wils. zo hebben we pakketten voor de onervaren bier of speciaal bier drinken en de doorgewinterde bier expert. zelfs wanneer u denkt alles gehad te hebben vinden wij iets unieks voor u! 

Geïnteresseerd geraakt…? 

Basisproeverij

19,00

Ben je nog niet zo bekend met speciaalbier maar heb je er wel interesse in? In deze laagdrempelige proeverij wordt de basis van speciaalbier verteld en proef je 5 toegankelijke speciaalbieren met elk z’n eigen verhaal en achtergrond.

Trappistenproeverij

22,00

De afgelopen jaren zijn er veel trappistenbieren bijgekomen. Maar wat is een trappistenbier eigenlijk? Wat maakt het zo bijzonder? In deze proeverij proef je 6 trappistenbieren en kom je veel te weten over het verleden en heden van de verschillende trappistenbrouwerijen- en bieren.

Proeverij op maat

In overleg

Wil jij eens ècht wat aparts proeven? Of zijn jouw vrienden doorgewinterde speciaalbierliefhebbers maar willen jullie wel eens wat nieuws ontdekken? Dan kan je in overleg met Luc een proeverij op maat aanvragen.